Share

Sancțiuni ordine publică și nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu 

Mai multe echipaje de jandarmi au acționat alături de celelalte forțe, atât pentru asigurarea și menținerea ordinii publice, dar și pentru punerea în aplicare a ordonanțelor militare.

Pe timpul misiunilor au fost aplicate 54 sancțiuni contravenționale în valoare de 107400 lei, din care 35 sancțiuni în cuantum de 102000 lei au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de izolare la domiciliu.

Citeste si   9.005 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În data de 08.04.2020, în jurul orei 05.00 un echipaj de jandarmi a intervenit la un centru de carantină din mun. Iași,  unde un bărbat și o femeie refuzau sa intre in carantină și au început să facă scandal. Aceștia veneau din Italia, iar în mașina cu care s-au deplasat mai erau 4 copii.

Citeste si   Argumentele de LEGALITATE acuza deciziile CONDUCERII Institutului SOCOLA (partea II)

Inițial aceștia au refuzat să se mai deplaseze spre Iași, când au ajuns la Podu Iloaiei, dar au fost convinși de polițiștii rutieri să continue deplasarea.

Jandarmii au intervenit pentru liniștirea persoanelor în cauză, aducându-li-se la cunoștință prevederile legale. În cele din urmă cele 6 persoane au fost introduse în carantină, adulții fiind sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1000 lei fiecare, pentru provocare de scandal.

Citeste si   Intervenție UROLOGICĂ complexă, în regim de URGENȚĂ, pentru salvarea unei PACIENTE oncologice, diagnosticată cu COVID-19

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ