Share

Cele mai căutate locuri de muncă sunt în construcții

Multe firme în această perioadă își trimit angajații în șomaj tehnic, dar există și companii care încă fac angajări.

La nivelul Iașului, conform AJOFM, în perioada 4 – 15 aprilie sunt vacante 460 de locuri de muncă pentru cei interesați.

Potrivit AJOFM, 72 de posturi sunt destinate persoanelor cu studii superioare, iar 388 celor cu studii medii

Printre locurile de muncă disponibile se numără agenți de pază, agenți de vânzări, arhivari, asistenți mangeri, consilieri judici, contabili, dulgheri, economiști, electricieni, femeie de serviciu, fierari, ingineri construcții, energeticieni, mecanici, de sistem în informatică, frezori, finisori, instalatori, lăcătuși, vânzători, mecanici auto, muncitori necalificați, proiectanți, șoferi, zuvravi și altele.

Citeste si   Victorie pentru PNL la CCR: Modificările aduse legii salarizării sunt neconstituţionale. Ce încălcări invocau liberalii

După domeniu, locurile de muncă sunt disponibile astfel: 205 de locuri în construcții, 177 de locuri în servicii (alte activități – 157, comerț – 20, transporturi, asigurări și industria horeca – 0), 39 de locuri în confecții, 38 de locuri în industrie și 1 loc în agricultură și silvicultură.

Pentru cei interesați să se angajeze la unul dintre posturile enumerate mai sus, pot descărca situația centralizată a angajatorilor anunțată de AJOFM, situație care cuprinde numele angajatorului, datele de contact (telefon, mail, adresă) și termenul până la care cei interesați pot să intre în legătură cu societățile în cauză.

Citeste si   Tânără din Botoșani prinsă cu țigări de contrabandă

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ