Share

Situația epidemiologică la nivelul județului Suceava, la data prezentului comunicat se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 258 persoane;
  • în carantină instituționalizată 698 de persoane;
  • 14862 de persoane ieșite din autoizolare;
  • 2264 de persoane ieșite din carantină instituționalizată;
  • până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 14983 de teste.

 La nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 663 cazuri de COVID -19, în evoluție

Pentru menținerea ordinii și siguranței publice, pe raza județului Suceava au acționat 492 de cadre M.A.I. (din care 386 de polițiști, 102 jandarmi și 4 polițiști de frontieră) și 102 polițiști locali și 26 militari MApN., organizate în 246 de patrule, din care 150 patrule de poliție, 41 patrule mixte (din care 6 patrule mixte polițist – jandarm, 4 patrule mixte polițist – polițist de frontieră și 31 de patrule mixte polițist – polițist local), 20 de patrule independente de jandarmi și 35 de patrule de poliție locală.         

Citeste si   Ioan BALAN (PNL): „PSD a dus țara într-o FUNDĂTURĂ economică”

În ceea ce privește acțiunile desfășurate în contextul COVID -19, acestea au constat, în ultimele 24 de ore, în 82 misiuni, cele mai multe pentru verificarea respectării interdicțiilor impuse persoanelor aflate în izolare/carantină.

Au fost verificate 501 persoane cu privire la respectarea interdicțiilor impuse și nu au fost aplicate sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de izolare. Au fost constatate și aplicate 17 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7780 lei. Totodată au fost constatate 8 infracțiuni în context, fiind înregistrate 2 dosare penale în care au fost cercetate 4 persoane.

Citeste si   În STAREA de ALERTĂ s-a intensificat consumul de ALCOOL la VOLAN în rândul SUCEVENILOR

Valoare totală a sancțiunilor contravenționale aplicate este de 15990 lei

Personalul M.A.I. din cadrul dispozitivelor constituite pentru carantinarea municipiului Suceava și pentru asigurarea zonei de protecție au constatat 26 fapte de natură contravențională (26 alte contravenții în context).

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ