Share

Lucian Harșovshi, viceprimarul Sucevei a anunțat că primăria municipiului Suceava a început lucrările de reabilitare a treptelor și aleilor aferente acestora din municipiul Suceava.

Viceprimarul Sucevei a declarat că de-a lungul timpului, a primit numeroase întrebări și reclamații cu privire la scările din oraș, de ce nu are loc reabilitarea acestora.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 217.216  cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

 „Avem în vedere crearea rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități”

„Motivul a fost unul bine întemeiat și anume, cota indiviză, care face ca proprietatea acelor terenuri să fie împărțită între municipalitate și locatarii din zonă.

Echipele sunt deja în teren, lucrează pe str. Vasile Alecsandri, în cartierul Obcini, pe str. Stațiunii, dar și în cartierul George Enescu, zona pietonală (parcare Dorna)”, a declarat Lucian Harșovschi.

Într-un final, s-a găsit o soluție juridică, prin care se vor reabilita toate scările care fac legăturile între blocuri și accesul la străzi.

Citeste si   Deputatul PNL Ioan BALAN, scrisoare deschisă către Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Virgil-Daniel POPESCU

De asemenea, se are în vedere crearea rampelor de acces pentru persoanele cu dizabilități.

Totodată, sucevenii își doresc ca aceste lucrări de reabilitare să continue și să fie finalizate, mai ales că acest proiect este așteptat din anul 2016. Cetățenii sunt de părere că orașul Suceava trebuie modernizat și dezvoltat prin aceste reabilitări.

Citeste si   28.901 acțiuni de CONTROL și AMENZI în valoare de 3.753.600 de lei aplicate de inspectorii de muncă de la data intrării în vigoare a Legii nr. 55/2020 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ