Share

Prin programul multianual „Construcţia de locuinţe de serviciu”, administrația locală a municipiului Suceava va realiza un ansamblu de locuințe de serviciu cu 30 de unități locative. Respectivul imobil va fi construit pe B-dul 1 Decembrie 1918, nr.21, în incinta spitalului vechi.

Valoarea estimativă a contractului care prevede serviciile de proiectare și asistență tehnică a lucrărilor pentru utilități și dotări tehnico-edilitare aferente construcției este de 1.471.402.20 RON, iar valoarea estimativă a contractului ce are în vedere execuția lucrărilor este de 1.326.539,50 RON, fără TVA.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.639 de cazuri noi de COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 118.054

Potrivit Hotărârii nr. 719/2016 pentru aprobarea Programului „Construcția de locuințe de serviciu”, beneficiarii programului pot fi  funcţionarii publici, precum şi angajaţii din instituţii publice centrale şi locale, care nu deţin sau nu au deţinut, individual sau în comun, împreună cu soţii lor, în proprietate o locuinţă în localitatea în care îşi desfăşoară activitatea, indiferent de modul în care a fost dobândită, cu excepţia cotelor-părţi din locuinţe dobândite prin moştenire.

Citeste si   (P) Ioan STAN(PSD): „PREȘEDINTELE Consiliului Județean SUCEAVA încearcă la rândul lui să fie IRONIC, după ce s-a transformat în subiect de GLUMĂ la nivel județean”

Durata totală a contractului este de 9 de luni de la data semnării acestuia de ambele părți

Durata totală a contractului este de 9 de luni de la data semnării acestuia de ambele părți, din care: 2 luni pentru prestarea serviciului de proiectare și elaborare a documentației tehnice de execuție, 3 luni pentru executarea lucrărilor, iar 3 luni sunt alocate pentru verificarea tehnică a proiectului și pentru obținerea avizelor, acordurilor, autorizației de construire.

Citeste si   (P)Gheorghe FLUTUR: „Este o deschidere și o scurtătură cu AVANTAJE excepționale pentru zona VATRA DORNEI, pentru TURISM”

Perioada de 1 lună de zile este alocată procedurilor de recepție a documentațiilor și lucrărilor la obiectivul de investiție.

 

 

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ