Share

Dr. Traian MIHĂESCU lansează invitația: O nouă ediție a conferinței “MEDICINĂ RESPIRATORIE LA ALTITUDINE”  va avea loc la IAȘI

În noiembrie, Iașiul continuă seria conferințelor medicale. Sfârșitul acestei săptămâni este marcat de un eveniment de mare avengură. Conferința Medicină respiratorie la altitudine” își începe lucrările astăzi, 7 noiembrie 2019 și  are  loc la Hotel Traian, în sala Mihai Eminescu.

Aflată la cea de-a doua ediție, manifestarea se desfășoară sub egida Universității de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa” din Iași, INSPIR și Colegiul Medicilor din Iași și face parte dintr-un amplu program științific dedicat tuturor cadrelor medicale ce doresc să fie în permanent contact cu inovația în domeniul medical.

Citeste si   Patriarhul DANIEL: ”Comuniștii au INTERZIS închinarea la sfintele MOAȘTE! Peste câteva LUNI, REGIMUL a căzut”

Invitați speciali, parteneriate interesante și lectori de renume vor transforma evenimentul medical într-un reper important din aria evenimentelor de profil. De asemenea, organizatorii au pregătit o serie de workshopuri pentru tinerii medici, participanți la eveniment.

“Se va discuta despre călătoriile cu avionul şi bolile respiratorii şi nu numai. Evenimentul stă sub semnul multidisciplinarităţii medicale, astfel încât este necesară prezența a numeroşi specialişti ce vor discuta despre modalităţile în care persoanele cu diverse afecţiuni medicale pot suporta fără probleme o călătorie cu avionul” a declarant Prof. Dr. Traian MIHĂESCU, unul din organizatorii evenimentului.

Citeste si   VIDEO l Zeci de HECTARE de legume din județul IAȘI distruse de GRINDINĂ! Neculai FEODOT: ”Recoltele rămase pe CÂMP au fost complet DISTRUSE”

 

Evenimentul debuteză cu un curs preconferință intitulat Cum se scrie un articol științific”, iar deschiderea oficială are loc la ora 1400 sub tutela Dr. Mihăescu.

A doua zi a evenimentului este dedicată doctoranzilor. Timp de 3 ore, doctoranzii ieșeni vor prezenta 4 lucrări legate de relația altitudine – patologie respiratorie, urmând sesiunea DOCTORI LA BORD și MEDICINĂ AERONAUTICĂ.

Conferința se va încheia sâmbătă, 9 noiembrie și alături de comunicările științifice, invitații vor fi invitați la o dezbatere intitulată Tânăr într-un #Iașinepoluat”.

Citeste si   ADMINISTRATORII de firme vor fi OBLIGAȚI să urmeze cursuri de ANTREPRENORIAT dacă nu au studii ECONOMICE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ