Share

Direcția de Servicii Publice Iași nu respectă regulile impuse de către autoritățile statului

După intrarea în vigoare a Ordonanței Militare 3, angajații Direcției de Servicii Publice Iași își continuă activitatea fără a lua în calcul normele impuse de lege. Mai exact, angajații sunt forțați de către conducerea Primăriei Iași să iasă zilnic, în număr mare, pe stradă în vederea prestării unor servicii publice care nu prezintă nici un fel de urgență.

Citeste si   C. ALEXE, Președintele CJ Iași IMPUNE o decizie POLITICĂ la Spitalul de Infecțioase! Este luat în calcul liberalul M. HURMUZACHE

Fără măști și mănuși angajații continuă în această perioadă să presteze diverse lucrări edilitar-gospodărești.

Comportamentul nostru, al tuturor, va face diferența în zilele care vor urma. Îi îndemn pe cei care încă nu conștientizează pericolul să se trezească. Nu ne jucăm cu sănătatea publică. Noaptea trecută, numărul mare de persoane sancționate ne arată 2 lucruri: Angajații MAI și-au făcut treaba. Sunt încă foarte mulți români care nu conștientizează pericolul la care se expun”, a declarat Ministrul de Interne, Marcel VELA.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În contextul declarației Ministrului de Interne, Marcel Vela putem constata iresponsabilitatea Direcției de Servicii Publice Iași cu privire la normele impuse prin lege.

Nu sunt echipați corespunzător, nu păstrează distanța și intră în contact și cu alți cetățeni ai Iașului.

Contactat de către reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Iași”, directorul de la DSP Iași, Laurențiu Ivan, a refuzat să răspundă apelurilor telefonice.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Primarul Mihai Chirica dă dovadă de o lipsă totală de responsabilitate față de întreaga comunitate expunându-i cu bună știință atât pe angajații primăriei cât și pe cetățenii Iașului.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ