Share

Primăria comunei Șipote demarează un proiect ce prevede modernizarea tuturor drumurilor de interes local din comună, care are un impact direct asupra dezvoltării economice și sociale a comunei.

„Proiectul are o valoare de 17.986.252 lei, este depus pe CNAIR și acum așteptăm finanțarea. Vom  moderniza prin asfaltare 6 km de drumuri sătești, câte un kilometru în fiecare localitate. Proiectul prevede, înafară de asfaltare, inclusiv modernizarea podețelor și rigolelor.

Un alt proiet legat tot de infrastructura de acces îl reprezintă cel legat de modernizare prin asfaltare a drumului dintre localitățile Chișcăreni și Iazu Vechi“, declară primarul comunei Șipote, Constantin PUIU.

Mai mult decât atât, primăria a decis și modernizarea drumurilor distruse de calamități întrucât acestea au devenit impracticabile din cauza inundațiilor.

„De asemenea, este un proiect depus tot pe CNAIR, pe o lungime de 4,8 km. În fiecare sat am analizat care sunt drumurile calamitate, cele afectate de inundații și am decis să le reparăm”, încheie primarul comunei Șipote, Constantin PUIU.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ