Share

La 01.06.2019, ora 22.24, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control pe strada Argestru din localitate autoturismul condus de un localnic de 51 de ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,76 mg/l, alcool pur în aerul expirat, după care, la spital i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

Citeste si   Măsuri noi de SPRIJIN pentru grupurile de PRODUCĂTORI din sectorul POMICOL

 

La 01.06.2019, ora 22.10, o patrulă din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Gălăneşti a oprit pentru control pe DJ 178 C din comuna Frătăuții Noi autoturismul condus de un localnic de 60 ani.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.70 mg/alcool pur în aer expirat, după care, la spital  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Citeste si   Cum se prezintă situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului SUCEAVA! 3.418 PERSOANE au fost declarate VINDECATE

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.

 

La 02.06.2020, în jurul orei 00.40, o patrulă din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a oprit pentru control pe strada Aleea Jupiter din localitate, autoturismul condus de un localnic de 25 de ani.

Citeste si   Vezi cum poti obtine FINANTARE daca esti POMICULTOR

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,52 mg/alcool pur în aerul expirat , după care, la spital i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii  infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe”, ce va fi soluţionat procedural.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ