Share

După anunțarea termenului de 6 luni pentru asfaltarea bulevardului Cantemir ieșenii au reproșat Primăriei, pe rețelele sociale, durata nepermis de mare a acestor lucrări.

Din acest motiv, municipalitatea ieșeană, prin vocea primarului Mihai Chirica, a solicitat firmelor de construcții să grăbească ritmul lucrărilor de reabilitare și modernizare pe străzile din oraș.

„Trecerea iernii a declanșat un program de investiții mai accentuat în această perioadă. Începând de luni am mai pornit câteva șantiere. Aseară (miercuri – n.r.), în jurul orei 20.00, se lucra încă pe bulevardul Cantemir. Dimineață le-am solicitat constructorilor să lucreze inclusiv în zilele de sâmbătă și pentru strada Sf. Andrei și celelalte tronsoane de străzi pe care deja le-am închis. Sperăm să începem în curând și pe Splai Bahlui – Mal Drept. Vom începe prin scoaterea liniei de tramvai. Deja s-a pregătit amplasamentul, se fac verificări ale utilităților prezente pe acel sector”, a declarat primarul Mihai Chirica.


CITEȘTE ȘI …

Ocoliți Blvd Cantemir. Astăzi încep lucrările de modernizare și vor dura ȘASE luniShare
Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ