Share

Primăria Municipiului IAŞI a anunţat că se continuă lucrările de racordare a Colegiului Național „Mihai Eminescu” la sistemul centralizat de termoficare.

Colegiul Naţional “Mihai Eminescu” face parte din lista clădirilor a căror conectare la termoficarea centralizată a fost aprobată de Consiliul Local în luna mai a anului 2014.

În cursul anului 2015 s-a finalizat racordarea Colegiului Național „Mihail Sadoveanu”, iar anul trecut au fost conectate: Grădinița cu program prelungit PP 24 (Str. Mircea cel Bătrân 12), Grădinița cu program prelungit PP 27 (Str. Sucidava 3), Grădinița cu program normal PN 7 și Grădinița cu program prelungit PP 21 (aflate ambele pe Str. Plăieșilor 35), și laboratoarele Liceului Tehnologic Economic „Virgil Madgearu” (Str. Saulescu).

Citeste si   INVESTIȚIE în localitatea COMARNA! FERMIERII vor beneficia de o platformă pentru GUNOI DE GRAJD.

Pe lângă Colegiul Național „Mihai Eminescu”, vor mai fi racordate și Școala “Gheorghe Marzescu” (Str. Socola 84), Grădinița cu program prelungit PP 26 (Calea Chișinăului 21) și Grădinița cu program prelungit PP 1 (Str. Nicolina 46).


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ