O firmă ieșeană este multifuncțională când vine vorba despre contractele publice

INBIT SRL, este o firmă ieșeană care, doar în ultimii doi ani, spre exemplu a prins contracte publice în valoare de aproximativ 10.000.000 lei. Activitatea de bază a INBIT SRL este legată de prestarea lucrărilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Administratorul și asociatul unic al INBIT SRL este TÂRNOVANU ANDREI. Cifra de afaceri a INBIT SRL a fost în 2017 de 4.318.483 lei cu un profit declarat de 581.934 RON. În 2017, INBIT figura cu 33 angajați.

Trebuie menționat faptul că în același an, 2017, INBIT SRL a prins 61 de contracte cu statul în valoare totală de 3.846.789 lei.

Pentru compartimentarea ARHIVEI de la SPITALUL CLINIC DE RECUPERARE IASI, INBIT SRL a încasat 599,672.36 RON

Obiectul contractului a fost ”AMENAJARE SI RECOMPARTIMENTARE SPATIU CU DESTINATIA DE ARHIVA” – printr-un CONTRACT MULTIANUAL. Contractul a fost câștigat în 11 decembrie 2017.

În 4 ianuarie 2018, INBIT SRL a mai prins un contract la RECUPERARE de încă 708.416 RON. Este vorba despre un contract de ”Reparatii capitale etaj 3, corp D”.

Citeste si   Raed Arafat, ANUNȚ despre noile măsuri de RELAXARE din iunie

În august 2018, aceleiași firme, i-au fost atribuite și lucrările de ”REPARATII CAPITALE la ETAJUL 5, CORP D” la Spitalul de RECUPERARE.

Obiectul contractului ”Reparatii capitale etaj 5, corp D” : recompartimentare, refacere a instalatiilor electrice, instalatii de semnalizare, alarmare si alertare în caz de incendiu, instalatii sanitare si termice, inclusiv utilaje si echipamente tehnologice care asigura functionalitatea spatiilor medicale.

Valoarea contractului? INBIT a mai încasat încă 540,629.1 RON de la Spitalul de Recuperare.

Pentru a putea înțelege diversitatea contractelor desfășurate cu statul de INBIT vă vom mai da câteva exemple ilustrative:

  • Extindere canalizare zona inalta, comuna Valea Lupului, judetul Iasi, data apariției 23 noiembrie 2017, în valoare de  1,885,607.4 lei fara TVA
  • “Construire sediu primarie” in comuna Valea Lupului, judetul Iasi. Valoarea totala estimata – 2.354.996,00 lei exclusiv TVA, din care: Lucrari de constructie – 2.243.387,00 lei fara TVA; Cheltuieli diverse si neprevazute 4,78% – 111,609.00 lei
  • Execuție lucrari de construcții gradiniță în localitatea Trifesti in cadrul proiectului: “Construire gradinita in sat Trifesti, com. Trifesti, jud. Iasi, bransamente si imprejmuire” – valoare: 623,881.6 RON
  • Executie lucrari pentru obiectivul „REABILITARE SCOALA PRIMARA BUDESTI, COMUNA MOGOSESTI, JUDETUL IASI”, valoare fără TVA 505,249.16 RON.
  • Proiectare si executie lucrari pentru obiectivul „REABILITARE SI MODERNIZARE CLADIRE PAVILION III FEMEI SI CUPLARE FUNCTIONALA CU SECTIA VI (FOST PS II)” la INSTITUTUL DE PSIHIATRIE “SOCOLA” IASI. Valoarea contractului: 1,162,750.39 RON
Citeste si   Vaccinul românesc anti-COVID se va administra nazal. Anunțul Institutului Cantacuzino

Lista este lungă și acestea sunt doar contracte prinse în ultimii 2 ani.

TÂRNOVANU: “Nu avem nici un contrcat care sa fi ajuns într-un conflict cu un client până la urmă indiferent că este instituție publică sau persoană fizică”

Întrebat de reporterii Ziarului “Buna Dimineața Iași” cum reușește să prindă în serie contract după contract Târnoveanu a replicat: “în primul rând vechimea firmei, experiența din piață, corectitudinea cu care lucrăm nu avem nici un contarct care sa fi ajuns într-un conflict cu un client până la urmă indiferent că este instituție publică sau persoană fizică. Lucrările se termină în principiu la termen și respectăm toate condițiile impuse de client, condițiile contractuale. Este foarte importantă și vechimea firmei care are 26 de ani de activitate“.

Citeste si   Tânăr din MIROSLAVA cercetat de polițiști pentru INFRACȚIUNI rutiere

Să fie oare atât de simplu? Corectitudinea, vechimea, respectarea condițiilor contractuale să fie să asigure de la sine succesul semnării tuturor acestor contracte cu statul? Poate că da! Vom reveni!

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ