Modalitate inedită de recreere la Primăria Miroslava 

Mare e grădina lui Dumnezeu, dar mulți sar gardul, când e poarta deschisă. Este și cazul primarului celei mai bogate comune din România, mai exact localitatea ieșeană Miroslava.

Jacuzzi în valoare de 65.000 lei în sala de sport din MIROSLAVA

Primarul acestei comune, Dan NIȚĂ a achiziționat în vara acestui an, mai exact pe 21 august, un jacuzzi în valoare de 65.000 lei. Achiziția este de natură să ridice mari semne de întrebare având în vedere faptul că autoritatea contractantă este … o primărie de comună.

Din explicațiile primite de la primarul Niță reiese faptul că acest jacuzzi este destinat publicului larg interesat de recreere. Accesul se va face în baza achitării unei taxe, iar investiția va fi dată în folosință într-o săptămână (n.r – ultima săptămână din septembrie).

Contactat telefonic de reporterii Ziarului “Bună Dimineața Iași”, primarul comunei Miroslava, Dan Niță, a declarat faptul că de fapt, “jacuzzi-ul va fi folosit pentru refacere de toți cei care vor dori sa facă saună sau să facă activități în sala de sport. Persoanele care vor dori să beneficieze de acest tip de serviciu, vor trebui să achite o taxă, a cărei sumă nu a fost încă stabilită până în prezent. Este posibil ca această nouă achiziție să fie dată în folosință publică într-o săptămână, iar locul în care va fi amplasată va fi sala de sport din Miroslava. Veniturile percepute vor fi încasate la bugetul local”.

Dacă investiția se justifică sau nu, rămâne de văzut. Ceea ce este însă neobișnuit, este faptul că în incinta unui centru dedicat activităților sportiv-educative destinate elevilor vor fi efectuate și activități economice de natură “recreativă”.

Surse din Primăria Miroslava au indicat pentru redacția ziarului “ună Dimineața Iași” faptul că mai există încă o posibilă explicație pentru această investiție stranie. Este însă foarte posibil ca această investiție să fie doar un paravan pentru crearea unui “centru de relaxare” dedicat primarului NIȚĂ și unora dintre apropiații, respectiv apropiatele sale.

Subiectul rămâne deschis, iar rentabilitatea investiției realizată de liberalul Dan NIȚĂ va fi măsurată pe parcursul lunilor viitoare.

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Un parc de distracție si recreere pentru copiii din Miroslava pe cand sau o pista de biciclisti ?! Chiar suprafata terenului din lateralul sălii de sport din comună ar fi bun pentru o asemenea investiție .

LĂSAȚI UN MESAJ