Share

Un bărbat din judeţul Iaşi, a ajuns astăzi la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași, fiind suspect de coronavirus

Bărbatului i s-au prelevat probe pentru a stabili dacă rezultatul testului va fi negativ sau pozitiv. Analizele sunt duse la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași. Acesta se află sub supravegherea medicilor.

La acest moment, un număr de 35 de persoane sunt în carantină și peste 10.094 sunt monitorizate la domiciliu din cauza coronavirusului.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

În această după amiază, s-a confirmat un alt caz de infectare cu noul coronavirus în România COVID 19

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 71 de ani, care s-a întors din Lombardia în data de 28 februarie și se află în autoizolare.

Conform primelor informații din teritoriu, în data de 2 martie 2020, bărbatul s-a prezentat la Spitalul Județean de Urgență Suceava, secția de boli infecțioase cu febră și frisoane, unde a rămas internat. Pacientului i s-au recoltat probe, inclusiv pentru testul pentru noul coronavirus, al cărui rezultat a ieșit pozitiv.

„Această persoană va fi transportată la Iași“, a spus Raed Arafat.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

„Există un suspect de coronavirus venit din Pașcani, la Spitalul de Boli Infecțioase Iași, în vârstă de 72 de ani, care este febril, au fost luate probele, sperăm să avem rezultate în această seară și să fie negative, iar în legătură cu acel caz pozitiv din Suceava, despre care a discutat Secretarul de Stat, va fi transferat la Iași, deoarece așa este procedura”, a declarat Carmen DOROBĂȚ, managerul Spitalului de Boli Infecțioase.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ