Share

 

„Dl Constantin Avram a fost testat COVID 19 și confirmat pozitiv, în prezent fiind internat la Spitalul Județean Bacău, cu o stare generală bună. Precizăm că deputatul Constantin Avram nu a participat fizic la lucrările Parlamentului în această săptămână”, a transmis ALDE într-un comunicat.

Primul parlamentar infectat cu noul coronavirus a fost senatorul liberal Vergil Chițac la începutul lunii martie, înainte cu o săptămână de instituirea stării de urgență. Acesta a fost urmat la câteva zile de un alt liberal, deputatul Mircea Baniaș, care a anunțat pe 16 martie că a fost depistat pozitiv la testarea pentru coronavirus.

Citeste si   Auto: Simone Tempestini a cucerit un nou titlu de campion naţional de raliuri

Constantin Avram este deputat de Bacău din 2012, ales din partea PC. În 2016 a fost reales după ce a candidat pe listele ALDE.

La începutul acestei luni, Constantin Avram și alți cinci deputați ALDE s-au afiliat grupului PSD. După desființarea grupului ALDE anul trecut ei activau ca deputați neafiliați.

Deputatul Varujan Vosganian a anunțat la 3 iunie afiliererea: „Vă informez că următorii deputaţi ALDE, începând de astăzi, 3 iunie, se vor afilia grupului parlamentar al PSD. Este vorba de Anton Anton, Constantin Avram, Steluţa Cătăniciu, Daniel Olteanu, Doru Oprişcan şi Varujan Vosganian”.

Citeste si   Fotbal: Rapid, învinsă neaşteptat la Recea, în Liga a II-a

În ultimele 24 de ore au fost raportate 460 de cazuri noi de coronavirus în România, fiind cea mai mare creștere a numărului de cazuri de COVID-19 din data de 22 aprilie, când țara noastră era încă sub restricțiile stării de urgență.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ