Share

“Din păcate, nici eu nu am scăpat de acest virus nenorocit. Am avut nişte simptome uşoare, respectiv febră 37,3. Am venit şi mi-am făcut testul. Din păcate, testul a ieşit pozitiv. În acest moment mă aflu internat la spitalul “Dr. Ioan Puşcaş”. Sper să nu am simptome. Mă simt relativ bine. Sigur, nu sunt fericit, vă daţi seama”, a anunțat Septimiu Ţurcaş, într-o postare făcută astăzi pe contul său de Facebook.

Citeste si   Marcel Ciolacu: "Este nevoie rapid de un pact pentru Sănătate, pe care toate partidele să și-l asume ferm"

Cu acest prilej, primarul a transmis şi un mesaj către persoanele care nu cred în existenţa acestui virus: “Vreau să transmit un mesaj tututor acelora care sunteţi sceptici în ceea ce priveşte existenţa virusului: aveţi grijă de voi. Situaţia naţională şi, din păcate, nici cea judeţeană nu este una grozavă. În concluzie, purtaţi mască! Aveţi grijă de voi, aveţi grijă de cei de lângă dumneavoastră, pentru că lucrurile o pot lua razna”.

Citeste si   Spor de COVID pentru medicii de familie la monitorizarea pacienților asimptomatici și cu forme ușoare, care nu vor mai fi internați

De la începutul pandemiei și până în prezent, Sălajul a înregistrat 1113 cazuri de coronavirus. Numai în ultimele 24 de ore, respectiv de duminiciă și până luni, au fost înregistrat trei cazuri noi de infecare cu virusul SARS-CoV-2.Sălajul este unul dintre judeţele care a depăşit pragul de infectări 1,5 la 1000 de locuitori.

Citeste si   Legea prin care data alegerilor e stabilită de Parlament, și nu de Guvern, întoarsă de președintele Klaus Iohannis

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ