Share

În jurul orei 13.00 a izbucnit un incediu devastator la Pensiunea Monte Carlo din cartierul sud Focsani.

Pompierii se lupta cu flăcarile care tind să se extindă și la blocurile de lânga această pensiune.

Focul, care se manifestă violent, a izbucnit într-o magazie aflată în vecinătatea pensiunii din Cartierul Sud al municipiului Focşani.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

UPDATE ora 14.00 Incendiul s-a extins şi la două dintre blocurile de locuinţe din apropiere. Zeci de persoane au fost evacuate. Autorităţile au decis să oprească circulaţia pe Bulevardul Bucureşti. Pensiunea care arde se află în apropierea unei staţii de carburanţi.

Nouă maşini de pompieri intervin la faţa locului. Întreaga zonă este izolată. Mai multe maşini de pompieri intervin pentru a stinge un incendiu izbucnit la Pensiunea Monte Carlo din Focşani.

Flăcările mari i-au speriat pe oameni, astfel că în zonă s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie. Nu sunt victime şi deocamdată nu s-a aflat care este cauza producerii incendiului.

Citeste si   AlegeriLocale2020/Vrancea: Tomac susţine că transparenţa decizională este cheia pentru recredibilizarea administraţiei publice

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ