Share

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cajvana și Arbore, au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din orașul Cajvana.

La sosirea echipajelor, ardea o mașină de spălat, în baia locuinței, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.

Au ars mașina de spălat și o cadă de baie și s-au degradat elemente de mobilier și alte bunuri din încăpere.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, din cauza efectului termic al curentului electric, generat de aparatul electrocasnic lăsat sub tensiune.

   Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului, cu bunurile aferente.

Citeste si   (P) Mirela ADOMNICĂI: ”Revolta din perioada CARANTINEI, a fost unul dintre PRINCIPALELE motive care m-au determinat să CANDIDEZ pentru președenția Consiliului Județean”

 În data de 12.08.2020 a avut loc un incendiu în localitatea Valea Poienii

Pompierii militari ai Punctului de Lucru Dolhasca și ai Detașamentului Fălticeni, împreună cu lucrători ai Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Dolhasca, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Valea Poienii, orașul Dolhasca.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul casei de locuit, cu pericol de propagare la întreaga gospodărie

Au ars acoperișul casei pe aproximativ 120 mp și grinzile care alcătuiau planșeul construcției. S-au degradat plafonul locuinței și aparate electrocasnice.

Citeste si   (P)Gheorghe FLUTUR: „Suntem în discuții avansate pentru a INTRODUCE pe ruta Suceava-București o NOUĂ COMPANIE care să opereze”

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost un scurtcircuit, produs la un conductor electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul casei de locuit și un adăpost de animale.

 Un alt incendiu a avut loc în Vatra Dornei la data de 12.08.2020

Militarii Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei au intervenit cu trei autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vatra Dornei.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 21 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 113.589 de  cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

La sosirea echipajelor, ardeau acoperișul casei de locuit și o anexă, cu pericol de propagare la vecinătăți.

Au ars acoperișul casei de locuit și anexa, pe o suprafață totală de aproximativ 80 mp. Au mai ars aparate electrocasnice, elemente de mobilier și aproximativ un metru cub de material lemnos. S-au degradat plafonul și tavanul camerelor de locuit.

Incendiul a izbucnit din zona anexei, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat locuința învecinată.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ