Share

Incendiu în localitatea Gura Solcii

12.06.2020, ora anunțării la 112 – 17:01

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la un magazin alimentar, din satul Gura Solcii, comuna Grănicești.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul magazinului și la o porțiune din acoperiș, existând pericolul de propagare la o moară (aflată la demisolul construcției, corp comun), la o casă de locuit și la anexele gospodărești ale acesteia.

Citeste si   Spitalul Județean SUCEAVA se pregătește să facă testare COVID și pentru persoane NEINTERNATE

Incendiul a fost lichidat la ora 21:15

Au ars bunuri din interiorul magazinului (mărfuri diverse, vitrine frigorifice, un automat de cafea, o casă de marcat și altele), precum și, parțial, acoperișul clădirii.

Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost fost efectul termic al curentului electric, generat de un conductor electric defect.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat moara, casa de locuit și anexele gospodărești, cu bunurile aferente.

Citeste si   Marian ANDRONACHE(PMP): ” Nu TOLERĂM astfel de situații, în care DEMNITATEA poate fi dată deoparte pentru INTERESE de moment”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ