Share

La data de 24.09.2020 ora 12:37, pompierii  militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, cu două autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie, din comuna Păltinoasa.

La sosirea echipajelor, ardeau două anexe gospodărești, construite din lemn, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, dar și la alte două locuințe, aflate în imediata vecinătate.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 222.559 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Au ars acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp

Au ars acoperișul unei magazii și o șură, pe o suprafață totală de aproximativ 100 mp. Au mai ars circa 20 de tone de fân și s-au degradat pereții și tavanul magaziei, scule electrice și mecanice și alte bunuri din interior.

Citeste si   Managerul SJU Suceava, desemnat coordonator medical al judeţului sub autoritatea CJSU

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat casa proprietarului și cele două locuințe învecinate, cu bunurile aferente.

 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ