Share

Treizeci de locatari ai unui bloc din Târgu-Mureş au fost evacuaţi, vineri dimineaţa, după ce un incendiu urmat de explozie a izbucnit în restaurantul care funcţionează la parterul imobilului.

Incendiul a izbucnit în restaurantul care funcţionează la parterul imobilului, locatarii fiind evacuaţi fără ca cineva să fie rănit.

”Din bloc au fost evacuate toate persoanele care erau acasă. Aproximativ 30 de persoane au fost evacuate, dar la ora aceasta vă daţi seama nu prea este nimeni pe acasă. Am fost semnalaţi că la parterul unui bloc au loc degajări masive de fum.

Colegii au dat tavanul fals jos să caute focarele. Când au dat jos tavanul s-a produs un fenomen, noi îl numim flashover, şi s-a produs o mică explozie. Au zburat geamuri, a zburat tot afară. Din fericire nu avem răniţi, nici din rândul nostru, nici al proprietarilor”, a spus purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, căpitan Cristian Virag.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

ISU intervine cu cinci autospeciale, trei echipaje SMURD şi grupa operativă a inspectoratului.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ