Share

Un incendiu s-a produs sâmbătă dimineaţa la groapa de gunoi Glina din Bucureşti, flăcări cuprinzând o suprafaţă de aproximativ 6.000 de metri pătraţi, potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a fost anunţat în jurul orei 02.00,dar se manifestă şi la ora transmiterii ştirii. În zonă au fost trimise patru autospeciale de stingere, dar şi un excavator pentru a ridica şi îndepărta materialele care ard.

Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti, arderea se manifestă pe o suprafaţă de 6.000 de metri pătraţi, fiind mai multe focare.

În ceea ce priveşte fumul degajat, specific deşeurilor de lemn, cauciuc, nu există un pericol iminent pentru oamenii care au locuinţe în apropiere, dar acest lucru poate fi influenţat de vânt, ISU Bucureşti-Ilfov anunţând şi Garda de Mediu în acest caz.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ