Un incendiu a cuprins cel mai mare mall din Galați! Toate persoanele care se aflau luni seara, înainte de Sfântul Nicolae, au fost evacuate de urgență.

În urma unui apel la 112, cinci autospeciale de pompieri s-au deplasat la mall-ul de pe Bulevardul Coșbuc. La fața locului, pompierii au constatat că fcările se manifestau pe acoperișul clădirii și le-au lichidat în doar câteva minute.

Conform purtătorului de cuvânt la ISU Galați, lt. col. Eugen Chiriță, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la o instalație ornamentală.

”S-a intervenit cu promptitudine, iar clienții magazinului nu au avut de suferit. Nu s-a impus evacuarea acestora sau a comercianților. Fumul nu a intrat deloc în interior, motiv pentru care nu s-au declanșat nici alarmele”, a declarat Eugen Chiriță.

 La fața locului, a sosit și prefectul Gabriel Panaitescu, care ne-a mărturisit că ”miroase a cablu ars”.

Parcarea mall-ului a rămas în beznă pentru minute în șir, timp în care pompierii și auroritățile abilitate au făcut verificări.

Comunicat ofcial Shopping City Galaţi:

„Din cauza unui scurtcircuit, instalatia de lumini situata pe fatada centrului comercial a luat foc. Echipa mall-ului a luat imediat masuri, oprind incendiul in mai putin de 5 minute cu ajutorul extinctoarelor si anuntand echipajul de pompieri, care, in momentul in care a ajuns la fata locului a constatat stingerea flacarilor.

Mentionam ca nicio persoana nu a fost ranita, iar activitatea centrului comercial si a publicului nu a fost afectata.

Siguranta vizitatorilor nostri este o prioritate pentru noi, astfel ca suntem pregatiti in orice secunda cu cele mai avansate solutii de protectie, pentru ca cei care ne treg pragul sa se afle intotdeauna in siguranta.”, scrie viata-libera.ro

LĂSAȚI UN MESAJ