Share

Incendiu în localitatea Valea Moldovei

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului au intervenit, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o societate comercială de prelucrare a lemnului, din comuna Valea Moldovei.

La sosirea echipajelor, ardea acoperișul halei banzicului, construit din lemn, cu învelitoare din tablă, cu pericol de propagare la întreaga construcție și la bunurile din interior.
Incendiul a fost lichidat la ora 4:00.

Citeste si   Tătaru: În Suceava capacitatea ATI pentru COVID poate creşte cu 20 de paturi la SJU şi cinci la Rădăuţi

Au ars: acoperișul halei pe o suprafață de 100 mp, elementele combustibile de la un utilaj tip volă (cauciucuri, instalație electrică și altele) și circa 3 metri cubi de cherestea. S-au degradat pereții halei pe aproximativ 150 mp și mai multe utilaje de prelucrare a lemnului din interior.
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric neizolat corespunzător sau cu izolația deteriorată.

Citeste si   Ruta Cultural Turistică a Bisericilor de Lemn din Bucovina a fost LANSATĂ

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar pompierii au salvat restul halei, mai multe utilaje specifice și circa 30 metri cubi de cherestea.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ