Share

Un incendiu puternic a cuprins, noaptea trecută, casa părintească a cântăreţei de muzică populară Laura Lavric din satul Costişa, judeţul Suceava

S-a intervenit cu şapte autospeciale pentru localizarea şi lichidarea incendiului. Pe lângă militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, au acţionat şi lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă ale comunelor Frătăuţii Noi, Frătăuţii Vechi şi Bilca.

Citeste si   ADMITEREA la studii preuniversitare (clasa a IX-a, casa a X-a și învățământ PROFESIONAL) în România pentru ELEVII din alte țări

În momentul în care au sosit echipajele, deja ardeau generalizat construcţiile din gospodărie, corp comun, majoritatea din lemn şi exista pericolul de propagare la două locuinţe învecinate.

Flăcările au făcut pagube însemnate. Mai precis, casa de locuit a ars pe o suprafaţă de 80 de metri pătraţi, o magazie de lemne pe 20 de metri pătraţi, un depozit de furaje şi un adăpost de animale pe câte 30 de metri pătraţi fiecare, informează suceava-smartpress.ro.

Citeste si   Fata DISPARUTA a fost gasita, vezi unde!

Din fericire, nu s-au înregistrat victime. Pompierii au reuşit să salveze cele două locuinţe învecinate, cu bunurile aferente.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza izbucnirii incendiului.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ