Share

Un adevarat dezastru s-a produs, duminică dimineață, la Timişoara, unde două clădiri mari ce adăpostesc magazine pe bulevardul Brâncoveanu au luat foc, informează opiniatimisoarei.ro. Într-una dintre clădiri a fost descoperit cadavrul carbonizat al unui bărbat.

Pompierii au intervenit cu 10 autospeciale și o cisterna cu apă, dar și forțe suplimentare de la Lugoj și Buziaș.

Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ

Salvatorii au facut o linie de alimentare cu apă, legând mai multe furtunuri între ele de la un hidrant aflat la capătul străzii.

Focul a pornit în Sara Center si a cuprins întreaga clădire cu prăvălii pline cu marfă, iar flăcările s-au extins cu repeziciune și la imobilul de lângă.

Alarma a fost dată de un echipaj de la Ambulanță care se afla în zonă când a izbucnit focul. Martorii spun că în cladirile distruse de foc locuiau zeci de persoane, printre care și migranți.

Citeste si   38 unități de ÎNVĂȚĂMÂNT și 90 de CLASE au făcut lecții ONLINE în scenariul ROȘU la IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI

1 COMENTARIU

  1. Pe naiba stoc de milioane de euro cand iei aveau marfa in 4 daramaturi!!!!!!!!!!Bai bisnitarilor care sunteti nu mai mintiti lumea cu minciunile voastre.Aduceti marfa di China(Europa-Bucuresti) Si spuneti ca aveati acolo marfa (“Covoare” de 10000 euro ) de unde scoateti povesti cand voi aveti niste carpe din plastic la 30 lei !!!!!!!!!!!!HOOOOOOOOOOOOOO

LĂSAȚI UN MESAJ