Share

Chirica a arătat interes zero pentru urmările incendiului de la Institutul de Boli Cardiovasculare, dar a preferat să facă politică la Chișinău 

Acum părerile sunt împărțite! O parte dintre ieșeni consideră că Primarul nu avea de ce să se implice în acest eveniment neplăcut care a afectat orașul acum două noapți.

Dar dacă Primarul Chirica nu uită să bifeze mediatic chiar și cele mai uzuale evenimente pozitive care au loc în municipiul Iași, de ce a fugit efectiv de un eveniment care a avut efecte dintre cele mai nefaste pentru Iași?

Conferința de lansare a candidatului Partidului Unității Naționale în alegerile locale pentru Primăria municipiului Chișinău

Traian Băsescu și Mihai Chirica participă la conferința de lansare a candidatului Partidului Unității Naționale în alegerile locale pentru Primăria municipiului Chișinău

Gepostet von Privesc.Eu am Mittwoch, 11. April 2018

Să fie frică? Sau doar nepăsare? 

Pe 4 aprilie Mihai Chirica nu a uitat să le ureze ”Bun venit la Iași” și mult succes, tinerilor și profesorilor care participau la faza naționala a Concursului pe Discipline Tehnice și la Olimpiada Naționala de Științe Socio-Umane.

Citeste si   Legea CARANTINEI este tergiversată la Senat. Social-democrații spun că analizează proiectul ”cât va fi nevoie”

În timp ce Iașul trecea printr-o grea încercare Primarul Chirica făcea politică alături de Traian Băsescu la Chișinău

Chirica a fost prezent miercuri la Chișinău, cu ocazia lansării candidaturii deputatului PMP Constantin Codreanu la primăria Capiatalei Republicii Moldova.

Traian Băsescu dă lovitura. Primarul Iașului Mihai Chirica cu un picior în PMP comentează newsteam.ro

Citeste si   INTERVIU cu Prof. Univ. Dr. Gabriel MURSA: ”Ne aflăm în an ELECTORAL, iar POPULISMUL este greu de STĂPÂNIT”

Exclus din PSD primarul Iașului Mihai Chirica nu stă prea mult independent și se regrupează către o altă formațiune politică parlamentară.

La manifestare a fost prezent și fostul președinte al României Traian Băsescu alături de mai mulți parlamentari ai PMP.

Lansarea candidatului la primăria Chișinău Constantin Codreanu!Mult succes viitorului primar al municipiului Chișinău!

Gepostet von Doru Coliu am Mittwoch, 11. April 2018

Aceasta este “fișa postului” unui Primar? Pentru astfel de acțiuni este plătit Primarul Chirica de către ieșeni?

Citeste si   RealitateadinPMP.net: Senatorul Lucian Iliescu, despre vidul legislativ din România în cazul SARS-CoV-2

Răspunsul la aceste întrebări îl au doar ieșenii!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ