Share

Universitatea ” Ștefan cel Mare” din Suceava a luat măsuri stricte de siguranță în vederea prevenirii infecției cu Coronavirus, atât pentru candidați cât și pentru personalul universității.

Concursul de admitere pentru studiile de licență și masterat se desfășoară diferit față de anii trecuți, s-au creat circuite de intrare și iesire, s-a făcut dezinfectarea spațiilor și se monitorizează temperatura la intrare.

Citeste si   UPDATE GCS: 1.454 de cazuri noi de COVID-19; numărul total de îmbolnăviri - 66.631

Totodată USV și-a actualizat site-ul și  a pus la dispoziție un sistem electronic de plată a taxei de înscriere și de încărcare a documentelor oferind candidaților oportunitatea de a se înscrie on-line.

USV va achiziționa 2.200 de laptopuri, 1.300 tablete și 3.500 de cartele SIM în sprijinul noilor studenți

Cele 10 facultăți ale universității vor avea laptopuri sau tablete, însoţite de cartele SIM cu abonament de date valabile pe minimum 9 luni și cu minimum 50 GB pe lună în sprijinul tuturor studenților din primul an.

Citeste si   INSPECȚIE la LUCRĂRILE de extindere blocului OPERATOR la SJU SUCEAVA

Universitatea dispune de peste 2.100 de locuri la buget și peste 2.500 de locuri cu taxă pentru studiile din ciclul de licență, masterat și doctorat, iar înscrierile se fac în perioada 6-15 iulie în zilele lucrătoare pentru specializările care au probe de admitere și în perioada 6-17 iulie fără week-end, pentru specializările care nu au probă de admitere.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ din județul SUCEAVA! 3979 de persoane au fost declarate VINDECATE de COVID-19

De asemenea a doua sesiune de înscriere va avea loc în perioada 7-15 septembrie pentru specializările fără probă de admitere și 7-11 septembrie pentru specializările cu probă la admitere.

Candidații declarați admiși trebuie să confirme locul până la data de 29 iulie, iar cei din a doua sesiune până la data de 18 septembrie.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ