Share

Primarul Mihai Chirica a anunțat lansarea unor licitații privind mai multe proiecte de infrastructură care se vor realiza în municipiul Iași.

„Am demarat o procedură de achiziție publică vopsire de stâlpi metalici. Avem în vedere 560 de stâlpi. Totodată, am lansat procedura de achiziție de lucrări de modernizare a pasarelei metalice de peste Gară. Așteptăm și publicarea anunțului privind construcția podului din zona Cicoarei, mai exact în dreptul fostului stadion Constructorul. Tot astăzi am discutat și cu colegii mei de la Urbanism pe tema finalizării caietului de sarcini la o altă licitație. Este vorba despre proiectare la nivel de studiu de fezabilitate și proiect tehnic ale pasarelelor din zona Podu Roș. Vrem astfel să scurtăm timpii și să evităm concursul de soluții, de aceea am propus ca modelul arhitectural să fie punctat de la început într-o pondere suficient de rezonabilă, astfel încât să putem alege din cele câte trei propuneri de la fiecare ofertant pe cea mai bună”, a anunțat edilul.


Share
Citeste si   Primarul comunei MIROSLAVA, Dan NIȚĂ a depus JURĂMÂNTUL pentru mandatul 2020-2024
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ