Share

Primăria Municipiului Iași și Veolia Energie Iași anunță începerea lucrărilor de reabilitare a sistemului termic centralizat prin programul Programul Operațional Infrastructura Mare 2017 – 2019 în cartierul Cantemir (fără zona Podul de Piatră) și a blocurilor de la Complexul Socola.

Valoarea întregului proiect este de peste 68 milioane lei, din care peste 40 milioane lei sunt alocați reabilitării rețelelor primare a peste 25 km de conductă, iar diferența în reabilitarea rețelelor secundare pe o lungime de peste 50 de km de conductă.

Citeste si   O tânără, de 23 ANI, din municipiul IAȘI a fost reținută de POLIȚIȘTI în urma unei INFRACȚIUNI

Luni, 6 noiembrie 2017, vor fi conectate provizoriu la Magistrala IV un număr de 2400 de apartamente care, în urma reabilitării, nu vor mai avea probleme cu întreruperea agentului termic pentru următorii 30 de ani, cât este garanția lucrării.

Reabilitarea rețelelor de transport presupune înlocuirea vechilor țevi metalice izolate cu vată de sticlă și carton, cu un tip nou și modern de conducte preizolate cu pierderi foarte mici de căldură, așa cum se practică în țările din Uniunea Europeană.

Citeste si   2.699 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS – CoV – 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Pentru realizarea conectării, compania Veolia Energie Iași anunță întreruperea furnizării agentului termic în intervalul orar 8.00 – 21.00, în ziua de luni, 6 noiembrie 2017.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ