Share

Având în vedere prevederile O.U.G. nr.152/2020 activitatea de încasare a contravalorii pașapoartelor electronice simple și a pașapoartelor temporare este preluată de către Compania Națională „Imprimeria Națională” S.A.

Începând cu data de 02.09.2020, încasarea contravalorii pașapoartelor electronice și a pașapoartelor temporare se face în conturile Compania Națională „Imprimeria Națională” S.A., deschise la C.E.C. BANK S.A.

Citeste si   A CONCURAT într-un SCAUN cu ROTILE și a CÂȘTIGAT medalia de aur la Campionatele Mondiale de Juniori la Culturism și Fitness! VEZI cine este suceveanul

 

Modalităţile de plată au fost modificate astfel:

  • în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor la casieriile unităţilor CEC Bank
  • online prin Sistemului naţional electronic de plată (SNEP) ghiseul.ro – în curs de operaţionalizare

Documentele de plată emise anterior datei de 02.09.2020 rămân valabile pentru depunerea cererilor de eliberare a paşapoartelor

Citeste si   DSP Suceava a înregistrat DOSARELE de candidatură pentru examenul de REZIDENȚIAT a 100 de candidați

Pentru a veni în sprijinul cetăţenilor, în situaţia în care, în perioada 02.09.2020-06.09.2020, Instituţiile Prefectului vor încasa prin casieriile proprii şi/sau conturile deschise la trezorerie sumele reprezentând contravaloarea paşapoartelor, dovada plăţii astfel efectuate rămâne valabilă pentru depunerea cererii de eliberare a paşaportului.

Începând cu data de 07.09.2020 plata contravalorii pașapoartelor electronice simple și a pașapoartelor temporare se va efectua numai la casieriile unităţilor CEC Bank în numerar sau, după caz, prin intermediul POS-urilor, precum și on-line prin Sistemului naţional electronic de plată (SNEP)- ghiseul.ro .

Citeste si   Managerul SJU Suceava, desemnat coordonator medical al judeţului sub autoritatea CJSU


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ