Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași pregătește aproximativ 4.000 de locuri pentru admiterea la licență și la master în acest an, înscrierile fiind deschise începând cu data de 10 iulie 

Într-o conferință de presă organizată marți, 9 iulie 2019, rectorul TUIASI, prof. univ. dr. ing. Dan Cașcaval a precizat că anul acesta procesul de admitere a suferit două schimbări semnificative.

În primul rând, a fost devansată admiterea la doctorat, ce are în premieră o sesiune de înscriere și în iulie, între 1 și 10, candidații urmând să își susțină colocviul în toamnă, iar în al doilea rând, după finalizarea perioadei de depunere a dosarelor și după ce vor fi publicate primele rezultate,va mai exista o săptămână în care tinerii care vor deveni studenți pot să își depună actele în original . Până acum, actele se depuneau în toamnă.

Și în acest an au fost înființatecentre de înscriere în Republica Moldova pentru tinerii care vor să devină studenți ai TUIASI, dar nu au cum să facă deplasarea până în România în perioada admiterii. Echipele Politehnicii ieșene se vor deplasa pe 12 iulie la Bălți și Cahul, iar pe 11 și 12 vor fi prezenți la Chișinău, pentru a prelua dosarele tinerilor din Republica Moldova.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași își așteaptă viitorii studenți cu numeroase noutăți în campus 

În Campusul „Tudor Vladimirescu” vor avea loc mai multe lucrări de modernizare a căminelor și a spațiilor verzi. În ceea ce privește investițiile din campus, anul acesta se dorește achiziționarea de mobilier nou, se vor schimba aparatele electrocasnice mai vechi de 10 ani din bucătăriileși spălătoriile din cămine. În anul acesta vor continua și lucrările de renovare și reabilitare la căminul T6.

LĂSAȚI UN MESAJ