Share

De miercuri, 21 august 2019, copiii și părinții sunt așteptați la Palas, să dea startul pregătirilor pentru începutul anului școlar, la Târgul Excelsior

Cărți, manuale,papetărie, birotică, rechizite și ghiozdane, pe toate le veți găsi într-un singur loc și într-o varietate de opțiuni.
În perioada 21 august – 15 septembrie, în Atriumul Palas Mall se desfășoară cea
de-a VI-a ediție a Târgului pentru Școală Excelsior, organizat de Librăriile Sedcom
Libris Iași. Și anul acesta, evenimentul reunește zeci de branduri renumite de produse necesare începerii unui nou an școlar sau universitar, de la ghiozdane, rechizite, manuale și bibliografie școlară, până la seturi creative, papetărie și cărți dintre cele mai diverse.

Citeste si   TUIAȘI va realiza una dintre cele mai MODERNE și stabile rețele UNIVERSITARE de Internet wireless din ȚARĂ

Târgul Excelsior din Atrium Palas Mall este locul de unde copiii și părinții pot completa ghiozdanul cu tot ce au nevoie pentru școală

Vor fi expuse peste 50.000 de articole, la prețuri pentru toate buzunarele. Târgul Excelsior din Atrium Palas Mall este locul de unde copiii și părinții pot completa ghiozdanul cu tot ce au nevoie pentru școală, dar și pentru activitățile creative de acasă: cele mai dorite instrumente de scris, diverse materiale pentru colorat şi desenat, produse speciale pentru activităţile artistice, genţi şi ghiozdane, materiale didactice pentru lucru acasă şi în laboratoarele şcolare, hărţi şi globuri pământeşti, mii de jocuri şi jucării, manuale şi caiete şcolare, atlase, culegeri şi teste pentru examenele finale, dicţionare, lecturi esenţiale, enciclopedii şi sute de cărţi de cultură generală.

Citeste si   38 unități de ÎNVĂȚĂMÂNT și 90 de CLASE au făcut lecții ONLINE în scenariul ROȘU la IAȘI

Mai mult, vizitatorii sunt așteptați și cu o reducere de 10% la coșul de cumpărături, dacă acesta conține și un ghiozdan. De asemenea, pe agenda evenimentului sunt incluse și o serie de activități captivante, precum: piese de teatru, spectacole, concursuri de cultură generală,ateliere, jocuri, lansări de carte și alte momente culturale, educative și distractive.
Vino să te pregătești pentru un nou an școlar de succes la Târgul Excelsior, din
Atrium Palas Mall!

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ