Share

Asociația ROR este o organizație ieșeană ce se ocupă cu derularea proiectelor sociale cu scopul de a desfășura activități menite să dezvolte comunitățile locale ieșene din punct de vedere economic, educațional, social, turistic, ecologic și nu numai.

Astfel, 20 de copii care provin din familii cu o situație materială dificilă din comuna Miroslava vor beneficia de rechizite și articole vestimentare noi. Asociația ROR a mai derulat o astfel de campanie în perioada sărbătorilor Pascale.

Citeste si   USAMV Iași se pregătește pentru ACTIVITĂȚILE ”on-site” cu STUDENȚII care au fost ONLINE

În cadrul campaniei ”Împreună reușim avocați, psihologi, profesori și studenți s-au implicat alături de Asociația ROR pentru a dona copiilor din Miroslava și Valea Adâncă produse de igienă, alimente, jucării și articole de îmbrăcăminte.

De colectarea rechizitelor și a articolelor vestimentare se ocupă în prezent echipa Asociației ROR

Contactată de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iașipreședintele Asociației ROR, Roxana Oana Rotaru, a declarat:

Anul acesta, de Paște, Asociația ROR a organizat campania “Împreună reușim !”

Prietenii și colaboratorii Asociației ROR (avocați, psihologi, profesori, studenți) au dăruit alimente, produse de igienă, articole de îmbrăcăminte, cărți, jucării și măști celor aflați într- o situație dificilă din Valea Adâncă și Miroslava.

Campania “Începe școala!” este concepută pentru a-i ajuta pe cei 20 de copii din comuna Miroslava, care provin din familii care au o situație financiară deficitară, să meargă la școală (anul școlar 2020-2021) Aceștia sunt copiii celor care au beneficiat de ajutorul nostru în campania “Împreună reușim “!

Echipa ROR se va ocupa de colectarea rechizitelor și articolelor vestimentare. Mulțumesc tuturor celor care susțin campaniile asociației. Vă așteptăm alături de noi


Share

LĂSAȚI UN MESAJ