Share

Cel puţin cinci persoane au fost ucise, iar numeroase altele au fost rănite în incidentul armat produs vineri în incinta Aeroportului Fort Lauderdale din statul american Florida, afirmă surse citate de NBC News.

Focuri de armă au fost semnalate, vineri, în incinta Aeroportului Fort Lauderale din Florida, cel puţin şase persoane fiind rănite, relatează presa americană.

Citeste si   Canada: Poliţia cercetează circumstanţele tentativei de otrăvire a preşedintelui Trump; suspectă, o femeie de 53 de ani

Sute de agenţi de poliţie au fost mobilizaţi pentru a răspunde atacului armat, iar presupusul autor al crimelor a fost arestat.

Ari Fleischer, fost purtător de cuvânt al fostului preşedinte american George W. Bush, a transmis prin Twitter că s-au auzit focuri de armă în aeroport şi că “toată lumea fuge”.

“Acum totul s-a calmat, dar aeroportul este închis”, a spus Ari Fleischer.

Citeste si   O PERSONALITATE PE ZI: Yogi Berra, unul dintre cei mai valoroşi jucători de baseball

Atacul armat a avut loc în zona preluării bagajelor a Terminalului 2.

Sute de pasageri au fost evacuaţi pe pistă din cauza atacului.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ