Share

Un bărbat a fost dat jos dintr-un avion după ce a hărţuit-o pe fiica preşedintelui ales al SUA, Donald Trump, Ivanka. Incidentul a durat preţ de câteva minute. Atacatorul a fost evacuat cu forţa dintr-un avion aflat pe pista aeroportului JF Kennedy din New York, după ce a agresat-o verbal pe Ivanka Trump. TMZ a publicat şi o fotografie-amator cu Ivanka, în momentul incidentului.

Martorii spun că pasagerul şi-a pierdut controlul când a văzut-o pe fiica lui Trump pe unul dintre scaunele din avion. A devenit, brusc foarte agitat şi a început să strige, scrie observator.tv.

Citeste si   DOCUMENTAR: Liviu Rebreanu (1885-1944), în viziunea criticilor literari

“Tatăl tău ne ruinează ţara”, a spus individul. “Ce caută ea aici? Ar trebui să zboare cu un avion privat!”

Ceilalţi pasageri spun că fiica lui Donald Trump l-a ignorat tot timpul şi a făcut eforturi pentru a-i distrage atenţia şi copiilor săi, care păreau speriaţi de reacţia bărbatului. Echipajul avionului a intervenit şi l-a dat jos pe individ, care a strigat: “mă daţi jos pentru că-mi exprim opinia?”. Sotia pasagerului dat jos din avion a postat pe Twitter cu o ora inaintea decolarii avionului urmatorul mesaj: “Ivanka si Jared sunt pe JFK T5, si zboara cu o cursa comerciala. Sotul meu ii urmareste sa ii hartuiasca”.

Citeste si   Parlamentul European şi-a exprimat solidaritatea cu protestatarii din Polonia împotriva limitării dreptului la avort

Ivanka Trump era în avion alături de copiii săi şi de câteva rude. Aeronava a decolat de la New York cu destinaţia San Francisco.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ