Share

În timp ce aștepta autobuzul în stație, un bărbat a fost pur și simplu înghițit de pământ! O placă din trotuar s-a spart, iar acesta a căzut într-un hău de aproape 4 metri adâncime. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, se află internat în spital. În cădere, a suferit mai multe leziuni.

“Se plimba liniștit pe trotuar, în timp ce aștepta autobuzul. La un moment dat, parcă a dispărut! Când colo, căzuse într-o groapă de vreo 4-5 m. Îl înghițise complet!”, a povestit Greg White, fratele victimei.

Citeste si   Ziua eMAG este un nou Black Friday. Codul care îți aduce toate reducerile

“M-am apropiat și m-am uitat în groapă. Am văzut cum ne făcea semn cu mâna, disperat să-l scoatem de acolo”, a spus un martor citat de presa locală. 

Deși salvatorii au ajuns imediat la locul tragediei, au avut nevoie de aproape 4 ore pentru a-l scoate pe bărbat la suprafață. 

“Îl dureau toate alea, dar i-a fost frică să țipe. Nici n-a vrut să-și deschidă gura de frica șobolanilor care se urcaseră peste el. În plus, era și foarte multă mizerie în groapă. Când a căzut, s-a lovit la cap. În cădere, și-a julit pielea de pe față, era plin de sânge. S-a lovit rău la o mâna, la picior… Avea o șansă la un milion să pățească una ca asta, dar totuși a pățit-o! La cum a căzut, mă mir că mai respiră…”, a mai spus fratele victimei. 

Citeste si   Ce să mănânci ca să slăbeşti rapid 15 kg. Dieta care redefineşte silueta

Potrivit autorităților, de vină ar fi proprietarul unei clădiri din apropiere care nu a efectuat lucrări de consolidare a trotuarului. În prezent, poliția a deschis o investigație. 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ