Share

Mai multe incidente violente au avut loc la finalul meciului FC Viitorul – CS Universitatea Craiova, scor 2-0, din Liga I, fiind implicaţi fotbaliştii şi stafurile celor două echipe.

După fluierul de final al partidei dintre Viitorul și CSU Craiova, 2-0, s-au încins spiritele în momentul în care băieții lui Hagi s-au bucurat pentru că au urcat pe locul 1. Vătăjelu a intervenit în cercul bucuriei jucătorilor Viitorului și Hagi a intervenit, împingându-l pe fundașul Craiovei. În acel moment a apărut și Rambe care l-a împins la rândul lui pe Hagi, scrie gsp.ro.

Din spate a venit Rîmniceanu, care nu și-a putut stăpâni nervii și a sărit să-l bată pe Rambe.

Portarul Viitorului și Rambe au văzut în cele din urmă cartonașul roșu.

“Cine ești tu să faci probleme aici? Faci tu ce vrei tu, bă? Las-o dracului! Auzi, bă, ce face ăsta?! Mă ia pe mine ăsta la bătaie? Ăștia au venit să mă bată pe mine acasă?”, erau țipetele care se auzeau din gura lui Hagi în timpul interviurilor de după meci de la Dolce.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ