Share

Caz social ieșean ieșit din tiparele normalului 

O femeie sărmană din Iași, Mariana Chelaru are mărturisiri incredibile legate de viața ei neiertătoare. Crescută la orfelinat, femeia nu a avut o viață tocmai fericită încă din tinerețe. Cu șase copii, unul dintre ei cu probleme grave de sănătate (crize de epilepsie) a locuit în condiții mizere în tot felul de spații din Iași.

Citeste si   Ce faci când te lovești de capriciile vestimentare ale copilului tău?

Văduvă de primul soț, bolnav de TBC, femeia și-a găsit alinarea în brațele celui de-al doilea, însă nici cel din urmă nu are putere să muncească sau să depună eforturi mari, deoarece zidar fiind a rămas cu urme grave de probleme fizice.

„Nu am grup sanitar, nu am apă, car apă de la cine vrea să mă ajute, altă posibilitate nu am”, a declarat Mariana Chelaru.

Femeia nu cere nimănui ajutorul în mod expres, dar își dorește un loc de muncă, în domeniul curățeniei care să o ajute financiar, pentru că singurul ei venit rămâne ajutorul social și alocația copilului.

Citeste si   Ce faci când te lovești de capriciile vestimentare ale copilului tău?

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ