Share

Bărbatul care și-a dat foc avea ordin de interdicţie la casa acesteia din urmă, din cauza unor episoade anterioare de violenţă.

Bărbatul de 35 de ani din comuna Lespezi şi-a dat foc zilele trecute în locuinţa fostei iubite, întreaga scenă petrecându-se sub ochii celor patru copii pe care cei doi îi au împreună. S-a ales cu niște arsuri de gradele II şi III prin flacără, la nivel mâinii drepte, mâinii stângi şi în zona gâtului.

Citeste si   Acțiuni ale poliției ieșene pentru siguranța cetățenilor
Pe lângă faptul că „iubea” agresivitate, bărbatul „iubea” și băutura alcoolică
Persoana în cauză era recunoscut ca fiind consumator de băuturi alcoolice, fiind mai tot timpul violent, iar femeia avea ordin de restricţie împotriva acestuia.
A intervenit cineva la această nenorocire

Ambulanța și Poliția. La acest incident, a venit un echipaj medical de tip B2 cu asistent al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Iaşi, substaţia Paşcani, care i-a acordat acestuia îngrijirile medicale necesare.

Citeste si   Activități în sistem integrat în județul Iași pentru prevenirea și limitarea infectării cu SARS-CoV-2

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ