Share

Se montează ornamentele pentru Sărbătorile de iarnă

Primăria se pregăteşte deja de Sărbătorile de iarnă. Faţă de anii precedenţi, municipalitatea a început, încă de săptămâna trecută, să pună ornamente specifice perioadei în diverse zone ale oraşului.

Municipalitatea a încheiat un contract cu o firmă din Timiş (Elba Com SRL), încă din luna mai, pentru achiziţia şi montajul echipamentelor.

Citeste si   APIA reamintește FERMIERILOR că se depun cererile de solicitare a AJUTOARELOR de stat pentru susținerea activității crescătorilor din sectoarele bovin, avicol și suin în contextul crizei economice generate de pandemia COVID -19

Contractul are o valoare de 160.590 lei, respectiv aproape jumătate din estimările iniţiale ale Primăriei. De menţionat că la licitaţie au participat alte cinci firme.

Dar acest contract rezolvă doar parţial sistemul de iluminat ornamental prin amplasarea a 60 de traversări cu lumină albă pe bd. Carol I şi a 60 de figuri cu lumină albă pe pasajul şi bulevardul Alexandru cel Bun.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Pentru Sărbătorile de iarnă din acest an, Primăria va aloca o sumă de 600.000 lei, iar programul va cuprinde manifestări ştiinţifice, culturale, artistice, sportive, de divertismenet, târguri tradiţionale, acţiuni caritabile pentru familii şi persoane în dificultate, un festival de promovare a datinilor şi obiceiurilor româneşti, Revelionul în stradă şi un foc de artificii la trecerea între ani.

Citeste si   PEȘTELE le-a adus o lucrare penală! Poliţiştii de FRONTIERĂ cercetează trei bărbați pentru BRACONAJ PISCICOL.

Din aceeaşi sumă vor fi finanţate şi manifestările dedicate Zilei Naţionale a României, precum şi cele din 24 ianuarie 2018 pentru aniversarea a 158 de ani de la Unirea Principatelor Române.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ