Share

Crimă la Suceava! Un bărbat a fost UCIS ÎN BĂTAIE, la marginea străzii, chiar de fratele şi nepotul său.

Victima a fost preluată de echipajul unei ambulanţe şi transportată la spital, în stare foarte gravă. Din păcate, manevrele de resuscitare au fost în zadar, bprbatul decedând pe patul de spital.

Cei doi suspecţi, tată şi fiu, au ajuns după gratii pentru 24 de ore, iar în urma prezentării acestora în faţa judecătorilor, pe numele lor a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de violenţă în familie, raportată la infracţiunea de omor.

Citeste si   O treime dintre ANGAJAȚII din mediul URBAN au simțit că ANGAJATORUL s-a apropiat de ei în perioada PANDEMIEI

Vecinii spun că bărbatul a fost ucis din dorinţa de răzbunare a celor doi, între ei fiind un conflict mai vechi. De altfel, victima, Dumitru Mircea Cirpian a mai fost bătut de unul dintre agresori în urmă cu ceva timp, conflict în urmă căruia a stat internat mai mult timp.

În cursul zilei de marţi, cei doi inculpaţi au fost prezentaţi în faţa judecătorilor Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lor fiind emis mandat de arest preventiv pentru 30 de zile, pentru comiterea infracţiunii de violență în familie raportată la infracțiunea de omor.

Citeste si   VEZI situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul țării! Până astăzi, 24 septembrie, pe teritoriul ROMÂNIEI, au fost CONFIRMATE 118.054 de cazuri de persoane INFECTATE cu noul coronavirus

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava şi de Serviciul Investigaţii Criminale pentru stabilirea tuturor împrejurărilor comiterii faptei.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ