Share

Având în vedere prevederile Ordinului comun nr 5487/1494/2020, în urma confirmării pozitive cu COVID-19 a trei elevi, două unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Iaşi au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă, începând de mâine, 24.09.2020.

Menţionăm că toate aceste solicitări au fost aprobate de Consiliile de Administraţie ale unităţilor de învăţământ respective, de Inspectoratul Şcolar Judeţean Iaşi şi de Direcţia de Sănătate Publică Iaşi, urmând ca decizia de suspendare a cursurilor şcolare organizate în modalitatea „faţă în faţă” să se dispună la nivel judeţean prin hotărârea CJSU.

Citeste si   Tramvaiele PESA care vor ajunge la IAȘI sunt cumpărate cu FONDURI EUROPENE și vor avea culorile alb cu VERDE

Unităţi de învăţământ care au solicitat suspendarea cursurilor în modalitatea „faţă în faţă” la nivel de clasă/colectiv:

Nr. crt. Unitatea de învăţământ Numar cazuri confirmate Numărul de clase/ colective CLASA LA CARE SUNT SUPENDATE CURSURILE ȘCOLARE ÎN MODALITATEA “FAȚĂ ÎN FAȚĂ” DATA CONFIRMĂRII cazului
1 LICEUL TEORETIC “ALEXANDRU IOAN CUZA”, IAŞI un elev 1 Clasa a IV-a 22.09.2020
2 ȘCOALA GIMNAZIALĂ “D. D. PĂTRĂŞCANU”, TOMEŞTI doi elevi 2 Clasa I A,

Clasa a III-a C

22.09.2020

 

În unităţile şcolare menţionate, s-au luat următoarele măsuri:

  • izolarea cazurilor confirmate;
  • igienizarea şi dezinfecţia spaţiilor unităţilor şcolare (clase, holuri, toalete);
  • reinstruirea personalului privind regulile de igienă personală şi portul măştii de protecţie.

Share

LĂSAȚI UN MESAJ