Share

INFORMARE METEO de la CJ Iași: utilajele pentru deszăpezire se află în teren

DJADP Iași a încheiat un contract pentru 2 zile cu asocierea formată din SC Eky Sam SRL și SC Enviro SRL în vederea asigurării viabilității drumurilor județene în această perioadă.

În acest moment utilajele pentru deszăpezire se află pe teren, pentru a preîntâmpina eventualele depuneri de zăpadă pe drumurile județene survenite în cursul nopții trecute.
Se acționează cu 8 autocamioane de tip lamă cu sărăriță și 4 încărcătoare frontale.

DJADP Iași a anunțat și faptul că stocul de material antiderapant (nisip și sare) este asigurat de asociere pentru cele două zile de desfășurare a contractului.


CITEȘTE ȘI …

AVERTIZARE meteorologică! Cod Galben în judeţul IAȘI


Consiliul Judeţean IaşiRugăm conducătorii auto care circulă în această perioadă pe drumurile județene ca în condiţiile unui carosabil umed sau acoperit cu zăpadă, să ruleze cu viteză redusă, adaptată condiţiilor de drum și să își echipeze autoturismele corespunzător pentru condiții de iarnă.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ