ideall.ro

Revin ninsorile în Bucureşti şi în ţară. ANM anunţă strat consistent de zăpadă, viscol şi temperaturi resimţite de – 20 grade Celsius

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o prognoză specială valabilă pentru Bucureşti, în următoarele două zile. Sunt aşteptate ninsori, începând de mâine seară. Va ninge şi în ţară, mai ales în zonele de munte.

Meteorologii anunţă că în intervalul 11 februarie, ora 8.00 – 12 februarie, ora 8.00, În Bucureşti cerul va fi mai mult noros. În a doua parte a nopții, trecător va ploua slab, iar vântul va deveni moderat, cu rafale de până la 30…35 km/h. Temperatura minimă va fi de 2…4 grade.

Ninsori şi viscol în ţară, din această seară

În intervalul 11 februarie, ora 20.00 – 13 februarie, ora 10.00, ANM a emis şi o informare meteo de precipitații în general moderate cantitativ și intensificări temporare ale vântului.

sensodays.ro

În intervalul menționat, în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp. La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ