Share

Studenții TUIASI care vin fizic la ore, „onsite”, și vor un loc în Campusul „Tudor Vladimirescu” trebuie să completeze formularul de pe site prin care solicită cazare până cel târziu luni, 14 septembrie. Aceștia vor primi prin mail căminul și camera în care vor locui în noul an universitar, respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului să ridice cheile camerei.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Ca urmare a Hotărârii Senatului de astăzi, 09.09.2020, în campusul studențesc „Tudor Vladimirescu” se vor putea caza doar studenții care vor începe activitatea onsite, conform tabelului de mai jos:

În acest an, cazările se vor desfășura online, fără ca studenții să ia legătura fizic cu Prodecanul facultății. Studenții vor primi prin email căminul și camera în care vor locui în noul an universitar, respectiv data la care vor fi programați pentru a se prezenta la administrația căminului să ridice cheile camerei.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

Prin urmare, stundenții sunt rugați să completeze formularul, până cel târziu luni, 14.09.2020, prin care să își manifește intenția de cazare în cămin. Datele introduse vor fi confruntate cu cele de la secretariatele facultăților. În cazul în care nu se completează formularul, Universitatea va considera că nu este nevoie de cazare în anul universitar 2020-2021.

Citeste si   BULETIN DE PRESĂ-23 septembrie 2020, ora 13.00

Acest formular trebuie completat doar de studenții TUIASI care vor începe activitatea „onsite” în primul semestru:

  • anul I licență;
  • anul al II-lea licență;
  • anul al VI-lea Arhitectură;
  • anul I master;
  • doctorat.

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ