Poli Iași – CFR Cluj: 0:1

Politehnica Iași a pierdut cu 0-1 în fața jucătorilor de la CFR Cluj. În cea de-a 25-a etapă a ligii 1 Betano la fotbal, echipa antrenată de Flavius Stoican a fost înfrântă.

Campioana a marcat golul victoriei în ultimele secunde de joc, pe contraatac, prin George Ţucudean, în minutul trei de prelungire.

La finalul meciului, Stoican s-a arătat dezamăgit de rezultat, mai ales că echipa ieșeană nu prea mai are șanse de a merge în play-off. “Este o dezamăgire pentru că am luat gol în minutul 93. A fost destul de dificil să o deschidem. Șansele noastre sunt foarte mici de a mai merge în play-off. Acesta este fotbalul, îmi felicit jucătorii. Acum este mai dificil pentru că stăm la mâna rezultatelor”, a declarat Flavius Stoican.

În echipa de start a Politehnicii au fost: Peralta – Rus, Gardoş, Frăsinescu, Sin – Mihalache, Cioinac – Platini, Petre, Zaharia – Garros, iar pe banca de rezerve s-au aflat
Rusu, Panţîru, Bosoi, Sanoh, Mihăescu, Burlacu, Nascimento.

În ce de la CFR Cluj au fost: Arlauskis – Manea, Lang, Mureşan, Camora – Djokovic, Bordeianu, Culio – Deac, Costache, Păun, iar pe banca de rezerve s-au aflat Fernandez, Peteleu, Hoban, Moutinho, Petrilă, Ioniţă, Ţucudean.

LĂSAȚI UN MESAJ