Share

Scene de neimaginat după un accident feroviar, în Iași. Tânăr descoperit fără o bucată de cap

Accident feroviar grav în județul Iași. Medicii de pe ambulanța ajunsă la locul incidentului au avut parte de imagini greu de privit.

Reprezentanţi Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi au descoperit că victima – un băiat de 19 ani – nu avea o bucată din craniu, potrivit reprezentanţilor instituţiei. Salvatorii nu au mai putut decât să se constate decesul, fără a se mai efectua manevre de resuscitare.

Citeste si   La UAIC va fi CONSTRUIT un nou cămin STUDENȚESC

Accidentul a avut loc în apropiere de municipiul Paşcani, relatează adevarul.ro.

”SAJ a intervenit în urma unei solicitări, pentru un accident feroviar, cu un echipaj C2 cu medic, din substaţia Paşcani. La faţa locului, între localităţile Lespezi şi Probota, echipajul a găsit un tânăr de 19 ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. 

Victima prezenta un traumatism cranio-cerebral forte, cu lipsă parţială de os parietal”, a declarat Nicolae Pralea, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Iaşi.

Citeste si   Tânăr bănuit de distrugere, reținut de polițiști

Încă nu se ştie dacă e vorba de o sinucidere sau un accident, acest aspect urmând a fi stabilit de anchetă. Poliția a deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ