Dr. Menis Yousry, reputat psiholog britanic de renume internațional, vă invită pe drumul cunoașterii, recunoașterii și dezvoltării noastre ca ființe umane

Veți explora împreună cu blândețe, înțelegere și compasiune, cauzele și efectele nebănuite ale acțiunilor noastre din trecut, care ne împiedică să fim fericiți și să avem relații armonioase cu cei din jurul nostru.
Poate iți dorești să te înțelegi pe tine însuți, să vezi și să înțelegi care sunt tiparele tale comportamentale care te împiedică să trăiești acea viață pe care ți-o dorești.

Nu poți să schimbi trecutul, însă îți poți schimba atitudinea față de trecut după ce ai integrat toate acele părți pe care le-ai respins până acum. Vei afla prin exerciții practice ce trebuie să faci ca să ai acel prezent și viitor pe care ți-l dorești.

Cursul de bază se focusează pe a învăța din experiențele avute, prin exerciții și interacțiuni special concepute prin care inconștientul nostru poate apărea în conștient

Procesul Essence dezvăluie ceea ce ar putea fi viața noastră dacă ne-am elibera din această închisoare a programărilor noastre

Cursul de bază “Essence Foundation Therapeutic Process” va avea loc în Iași, în perioada 4-6 Mai 2018, unde DR. Menis Yousry te va ghida în călătoria ta interioară cu multă blândețe.

Înscrie-te la cursul Essence Foundation și vei învăța cum să te bucuri de o viață completă și fericită!

Pentru ÎNSCRIERE

Taxa de participare este de 700 lei / persoană.

Pentru grupuri de 10 persoane taxa de participare la seminar este de 100 euro/ persoană.
Dacă dorești să repeți cursul Foundation, taxa de participare este de 350 lei. In cazul în care, ai mai participat la curs și vii împreună cu doua persoane care participă pentru prima dată și achită integral costul seminarului, atunci taxa de participare pentru tine este de 150 lei

Structura cursului:

Are loc timp de trei zile consecutive: vineri, sâmbătă și duminică
• În fiecare zi cursul începe la10:00 și se termină la aproximativ 21:00; Vineri înscrierea începe la 9:00; Duminică încheiem la ora 18:00 cu o scurtă ceremonie, unde îți poți invita familia și prietenii.
• Pauzele sunt aproximativ la fiecare 2 ore, iar pauza de prânz este de o oră și jumătate
• Cursul va fi prezentat în limba Engleză cu traducere simultană în limba Română

Pentru orice informație o puteți contacta pe Elena Hangan, Manager Essence Process :
e-mail: cursessence@gmail.com
Tel: 0741 132 342

Despre Procesul Essence

Acest proces realizeaza cursuri de dezvoltare personală experiențiale intense.

A fost fondat în Marea Britanie în 2003 de către Dr. Menis Yousry. In ultimii 13 ani, Procesul Essence a organizat peste 1500 de cursuri si ateliere in 41 de locații din întreaga lume. Peste 3 milioane de oameni au fost expuși Procesului Essence prin intermediul cărților, a prelegerilor publice și a interviurilor la televiziune.

Procesul Essence este prezentat prin intermediul a trei nivele foarte convingătoare de cursuri care permit participanților să își reexamineze starea mentală subconștientă care s-a format foarte devreme în viață și care le influentează în prezent experiențele și relațiile.

Cursul ofera experiențe alternative noi, sub forma unui instrument eficient de modificare a stării mentale interne cu scopul de a crea noi posibilităti și cele mai mari șanse de avea relații în siguranță naturale și sănătoase și succes în viață.

Mai multe despre curs si Procesul Essence!

LĂSAȚI UN MESAJ