Share

Ce este “Povestind matematica”?

Dacă îţi plac povestile si iti doresti sa iubesti cifrele, daca vrei sa fii provocat de jocuri logice si sa cauti raspunsuri la ghicitori, atunci am un loc special creat pentru tine: Atelierul “Povestind matematica”

Atelierele “Povestind matematica” Iasi cuprind 5 sesiuni, care se vor desfasura pe urmatoarele sectiuni:

1. Operatii cu numere si logica;

2. Geometrie;

3. Masurarea timpului, lungimii si a greutatii;

4. Multimi si operatii cu multimi;

5. Testarea memoriei.

Categoria de varsta: 6 – 8 ani;

Durata: 1 h/ 5 sesiuni;

Pret: abonament 150 lei; sedinta 35 lei.

Numar de locuri limitate!!!

Cine este FLORENTINA BERLAN?

Provocarile unei alte meserii, aceea de parinte, au condus-o spre ideea de a o explica intr-un mod atractiv si interactiv, pe placul si intelesul copiilor. Asa a luat nastere, in noiembrie 2012, site-ul www.povestindmatematica.ro.

In 2013 a infiintat atelierele Povestind matematica, in cadrul carora preda matematica prin povesti si jocuri.

Florentina Berlan este mama care explica matematica prin povesti si jocuri!

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Fiind inginer de meserie (de 11 ani manager coordonator intr-o companie multinationala – United Colors of Benetton) si absolventa a unei facultati de stiinte economice, Florentina si-a urmat pasiunea pentru matematica, in timpul liber.

Ca urmare a ecoului starnit de povestile matematice publicate si de aparitiile in media, Florentina Berlan a fost invitata sa tina un curs de matematica distractiva si in cadrul Scolii Altfel, apoi la Scoala de Vara.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

A participat si la alte activitati educative, ca Sotron ori Street Delivery, la actiuni de voluntariat, si este Business Angel la Fundatia Comunitara Iasi.

Pe 1 iunie 2014 a lansat cartea Povestind matematica, o carte cu povesti matematice explicate, ce a avut un feedback foarte bun din partea cumparatorilor. In anul urmator, cartea a fost tradusa in limba engleza si lansata pe Amazon, avand review-uri favorabile.
In 2015 a absolvit cursul Speaker Elite a lui Andy Szekely.

A fost invitata ca speaker la diferite evenimente: Business Days, BookLand, Noaptea devoratorilor de discursuri, BuzzCamp, iar din vara anului 2015 este membru activ Speakers Club. Din aprilie 2016 sustine cursul de public speaking pentru copii, Speakers Club junior.

In februarie 2016 si-a inceput cariera de coach, ca si cursanta la Coach Mastery.

Citeste si   BURSE pentru 40 la sută dintre STUDENȚII de la USAMV IAȘI

Are in lucru o noua carte, pentru adolescenti, de dezvoltare personala prin matematica, si un training, adresat parintilor si cadrelor didactice, in care sa exemplifice metodele creative folosite cu succes in cadrul atelierelor. Toate activitatile pe care le face, urmaresc sa schimbe modul in care este vazuta educatia si sa redea copiilor sansa sa isi atinga potentialul.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ